•   Hög kvalitet till rätt pris
  •   Fri frakt över 1000 kr
Cart0(0 kr)

Uppblåsbara Spabad

Uppblåsbara Spabad

Här hos FritidsButiken kan du hitta ett brett utbud av uppblåsbara badtunnor och massagebad från bland andra MSPA och Lay-Z-Spa. Dessa uppblåsbara badtunnor fungerar som en uppblåsbar pool, men med flera extra funktioner som erbjuder en lyxigare upplevelse. Ett bubbelbad som kan värma vattnet upp till 40 grader är något som går att njuta av oavsett om det är en sen sommarkväll eller mitt i vintern. Badtunnorna är gjorda för att kunna användas på många olika platser och klimat, de kan fortfarande fungera med temperaturer ner till -30 grader Celsius.

Ett uppblåsbart bubbelbad eller massagebad har flera fördelar jämfört med ett traditionellt utomhusbad. Då det inte behöver installeras är det mycket billigare och när den inte är i bruk är den lätt att förvara och kan transporteras vid behov. Du kan inte ta med dig en traditionell badtunna på resan till sommarstugen, men med en uppblåsbar badtunna är detta möjligt.

Uppblåsbar jacuzzi och bubbelbad för hela familjen

Att använda uppblåsbara badtunnor är enkelt och de produkter som går att finna i vårt utbud kan vara färdiga att fylla med vatten på bara 10 minuter. Det är bara att blåsa upp den, fylla den med vatten, koppla in kontakten och sätta igång den så kan du snart kunna njuta av ett varmt och skönt bubbelbad.

Beroende på dina behov och hur mycket plats du har kan du välja mellan badtunnor som har plats för bara 2 personer eller större varianter som har plats för hela familjer med upp till 6 personer samtidigt. Titta själv igenom vårt sortiment och se vad som passar dina behov. Här finns något för alla. Din dröm om en egen badtunna eller ett massagebad kan snart bli verklighet.

Produkter
Information
Moms visas: